Nappali bútor

Egyedi tervek lapján gyártunk komplett nappali bútorokat, televízió és hifi állványokat, fali polcokat, könyvespolcokat, dvd és cd tárolókat.

A nappali szoba az otthoni kikapcsolódás központi helye, nem mindegy tehát, hogyan alakítjuk ki, hiszen több funkciónak kell megfelelnie ahhoz, hogy a komfortosan érezhessük magunkat benne.

Általában a nappali a legnagyobb helyiség otthonukban, és sok esetben betölti a dolgozószoba funkcióját is. Gyakran egy légtérbe kerül a nappali az étkezővel és a konyhával, így nyitottabbá, átláthatóvá válik a tér, ezzel szellősebb, kötöttségektől mentesebb érzetet keltve. Jól megoldott a térkapcsolás, ha a konyha nincs elkülönítve, különösen, ha az étkező összekötőkapocsként szolgál a konyhánk és a nappalink között.

Életterünk stílusának kialakításánál a nappali szoba lakberendezése, az oda választott bútorok, kiegészítők a legmeghatározóbbak.

Fontos, hogy a berendezési tárgyak, bútorok mennyisége álljon arányban a nappali méretével, hogy szabadon mozoghassunk benne, mégis valódi élettérrel töltsük meg azt.

Nappali bútor gyártása