Bemutatkozás

Lakás berendezések, családi házak komplett bútorzata, egyedi bútorok, különböző rendeltetésű berendezések gyártása kiváló minőségben. 15 éves szakmai múlt, több száz referencia itthon és külföldön.

Üzemünket 1995-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy a belsőépítészeti berendezések gyártásának területén teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.

Cégünk egyedi home bútorok, ill. különböző rendeltetésű berendezések készítésére, belsőépítészeti kivitelezésre szakosodott.

Magán, vendéglátóipari, kereskedelmi, és állami intézményi vevőkörünknek, a komplett épületek belsőépítészeti bútorozását, és az egyéni megrendelőink kisebb megbízásait is készséggel elvállaljuk.

Az általunk gyártott bútorok és berendezések az egyszerűtől és praktikustól, az exkluzív minőségig terjedő teljes skálát felölelik, úgy hogy eközben minden esetben szem előtt tartjuk a korrekt ár-érték arányt.

Cégünk termelő tevékenységét a tervezők és a gyártást végző szakemberek folyamatos együttműködése, koordinációja, valamint a legszélesebb körű anyag- és technológiai ismeret teszi kiemelkedővé. A tervezők által megálmodott formákat és berendezéseket tapasztalt és munkájukra igényes, kompromisszumokat nem ismerő asztalosok, lakatosok, elektronikai szakemberek váltják valósággá. Folyamatosan dolgozunk a minőség fejlesztésén és figyelünk arra, hogy a lehető legkorszerűbb faipari gépparkkal valósítsuk meg megrendelőink álmait.